dimecres, 1 de juny del 2016

WhatsApp ja té aplicació nativa per Windows i Mac OS X.


LAURA TOMÀS I MARIONA EFSTATHIOU.


El mateix que passa amb WhatsApp Web, les aplicacions d’escriptori són una extensió de les del teu smartphone. D’aquesta manera, la nova plataforma mostra les conversacions i missatges que mantinguis amb els teus amics i familiars. Això si, al ser una app nativa compta amb dreceres del teclat, suport complet de notificacions i una millora en la experiència de l’usuari.


El procés de sincronització de WhatsApp en Windows i Mac OS X es el mateix en el de la versió web. Després que el client es descarregui la app, s'ha d'escanejar amb un mòbil el codi QR que apareix a la pantalla.


Aquí els usuaris han d’anar a l’app mòbil, dirigir-se a la configuració i obrir WhatsApp Web. Quan estiguin allà es trobaran amb el llistat de sessions que han obert i, en la part inferior, clicar la opció EscaneAl escanejar-lo, donem permís a la plataforma per sincronitzar les nostres conversacions amb la app WhatsApp per Mac i Windows. D’aquesta manera, podrem parlar amb els nostres contactes a través de l’escriptori.ar codi QR.

FONT: http://www.ticbeat.com/tecnologias/whatsapp-ya-tiene-aplicacion-nativa-para-windows-y-mac-os-x/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada