divendres, 3 de juny del 2016

Pagaments a la xarxa


TANIA ALMENDROS I MIRIAM RODRÍGUEZ

Una forma ràpida i fàcil amb la que pagar les nostres compres, és amb el mòbil, ara amb tan sols apropar l'smartphone a la caixa receptora de pagaments.

Depèn del móbil que tinguis, pots fer servir diferents aplicacions amb les quals podràs pagar sense cap targeta de crèdit. Apart de tenir en compte si el teu mòbil és un smartphone, també hem de mirar si el nostre banc permet utilitzar les aplicacions.

Dues de les més utilitzades són:

Apple Pay només es pot fer servir a Estats Units, amb les targetes Visa, American Express, MasterCard i es acceptada pels principals bancs: American Express, Bank of America, Capital One Bank, Chase, Citi i Wells Fargo. Aquesta forma de pagament es encara molt recent i cal polir la manera de poder utilitzar aquesta forma per poder comprar amb més llibertat, ja que; segons els usuaris l’ús d’Apple Pay és molt poc conegut i pocs negocis l’accepten.

Android Pay per activar l’aplicació es molt fàcil, basta amb tenir un smartphone compatible, baixar-se l’aplicació i associar-la a les targetes de crèdit. Una vegada comprovada la informació l’usuari rep un codi per ingressar-se o també es pot pagar a través de la teva empremta dactilar. Pel moment les targetes que admeten la aplicació són Visa, Mastercard i American Express. Però encara esta per negociar la incorporació dels bancs com BBVA, Santander i Bankia. 
 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada