dijous, 16 de juny del 2016

Periscope


Chama El Bajia i Èlia Hernández
Les xarxes socials com Twitter i Facebook comencen a utilitzar noves apps per streaming de vídeos per transmetre la informació en viu.

Les aplicacions que van començar transmetent els streaming van ser Meerkat i Periscope que permetien a l'usuari emetre els seus vídeos en directe.

Un dels sectors on més han tingut influència aquestes aplicacions és en els mitjans de comunicació, perquè per a ells serà una manera nova de transmetre la informació i podrà passar de ser immediata a transmetre en directe. D'aquesta manera la informació podrà arribar abans a l'usuari.

L'app Meerkat no ha aconseguit arribar a una gran popularitat en comparació amb el programa Periscope de Twitter que cada dia augmenta el seu nombre d'usuari.

Com poden veure streaming ha fet que Facebook també llancés la seva eina Live, dins del seu programa Facebook Mentions, que permet emetre vídeos molt similars a la de Periscope. La diferència que trobem entre els dos és que, Periscope només ens permet emmagatzemar el vídeo durant 24 hores a diferència de Facebook que permet emmagatzemar com qualsevol altre vídeo el temps que l'usuari desitgi.

Però per ara, Facebook té restringida la plataforma de streaming per un grup reduït d'usuaris, però podria arribar a ampliar i a expandir la seva eina Live a altres usuaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada