dimecres, 15 de juny del 2016

League of Legends


Michel Alcaide Vera
Alex Garcia Puigbert


League of Legends (també conegut per les seves sigles LoL ) és un videojoc de gènere multiplayer online battle arena (MOBA) desenvolupat per Riot Games per a Microsoft Windows i OS X .
A l'octubre de 2012, comptava amb 70 milions de jugadors registrats. Per a març de 2013 es va registrar un pic de 5 milions de jugadors connectats al mateix temps a tot el món. 
La forma bàsica de jugar a League of Legends és “la grieta del invocador”, hi ha dos equips composats per 5 jugadors (invocadors) i l’objectiu és destruir l’inividor enemic.
Cada campió (personatge del joc) té habilitats i característiques i classes definides pel joc, com en un joc de rol. Són sis classes de campions:

• Lluitador o bruiser: Especialitzat en combat proper. Combinen objectes de dany amb objectes d'aguant. També se'ls coneix com "offtanks".

• Tirador o marksman: Especialista en atac a distància. En l'argot entre jugadors es coneixen com a "AD Carry".

• Mag: Especialitat en habilitats i dany màgic.

• Assassí: Especialitzat en eliminar al jugador més important de l'equip enemic (encara que això suposi morir ell també).

• Tanc: Especialitzat en resistència. La seva missió és absorbir la major quantitat de dany possible.

• Suport (support): Especialitzat en donar suport al seu equip i aportar visió al mapa mitjançant guardians de visió (wards).

Un campió pot tenir més d'un rol, per així complementar el seu equip i encara que cada campió ja té el seu paper per defecte, depenent de les seves característiques poden usar-se en diferents posicions de joc.
En el mapa hi ha tres línies, la linia d’adalt (top) juga un invocador, en la linia del mig (mid) juga un invocador, en la línia d’abaix (bot) hi juguen dos i el que falta juga de jungla que es va movent per tot el mapa.

L’exalumne Nicolas Polvere és un dels millors d’Espanya en la seva línia. Es guanya la vida jugant a aquest joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada