divendres, 3 de juny del 2016

Instagram manté el seu ordre cronològic


MARIA GARROSET


Instagram decideix que el seu feed segueixi tal com estava fins fa poc. Van anunciar que ja no aniria per ordre cronològic sinó que aniria respecte en funció dels gustos dels seus usuaris, com ja feia Facebook. Però aquest canvi no es va mantenir durant gaire temps, perquè els propis usuaris van protestar contra el canvi, instagram va comunicar a traves de Twitter que tot arnaria igual.

Instagram volia que sortissin les noticies per ordre de preferència, això faria que els likes que rebés la publicació fossin per interessos i preferències.

Això va fer que bloguers i gent amb molts de seguidors enviés missatges ensenyant com poder activar les notificacions, per tal que el mòbil t’enviés un missatge quan publiquessin una nova imatge.


Aquest es el missatge que va publicar Instagram a Twitter informant als usuaris: "Estem escoltant i t'assegurem que res canviarà al feed ara mateix. Et prometem que t'avisarem quan els canvis es produeixin". La iniciativa encara no es portarà a terme però tampoc sembla que la descartin definitivament.


FONTS:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada