dimarts, 14 de juny del 2016

Quin et compraràs aquest any?


PERE AYATS i ARNAU DOMÈNEC

En aquesta darrerA setmana s'han publicat els nous tràilers de dos grans sagas de videojocs bèl·lics, el nou Call of Duty: Infinite Warfare.
El nou vídeojoc d'aquesta saga ha donat un pas endavant i passa a situar-se de la terra a l'espai on hi haurà guerres amb naus espacials, una gran innovació on també tornen a refer el primer joc de les consoles de Play 3 i Xbox 360, el Call of Duty 4 ,a les de nova generació la Play 4 i la Xbox One.
Per altra banda, el Battlefield 1, que torna als inicis de la primera guerra mundial però amb una innovació de motor gràfic el qual farà que aquesta guerra mundial sembli una del 2016.
Peró realment el que importa és l'opinió dels compradors els quals han opinat, i d'una manera molt dràstica cap a un d'aquests grans jocs.
En la saga de Call of Duty els compradors porten molt de temps demanant un joc de la primera o segona guerra mundial i per això aquest nou tràiler ha rebut la increïble quantitat de només 400 mil m'agrada i 2 milions 200 mil no m'agrada amb 20 milions de visites.
El Battlefield 1 com que ha fet el que la gent demanava, un joc de la primera guerra mundial el seu tràiler ha rebut 1 milió i mig de m'agrada i només 30 mil no m'agrada amb 30 milions de visites.
La saga de Call of Duty sempre s'ha vengut més que Battlefield però aquest any tothom creu que serà al contrari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada