divendres, 27 de maig del 2016

SIMSIMI: ¿Què és i per què té tanta mala fama?


NEREA LLADÓ LLOPIS I LAILA NOUHIAL

Simsimi és un bot: una aplicació que ha sigut creada per recopilar informació per donar respostes a les persones que es descarreguin l'aplicació i es posin a xatejar amb ella. 
Aquesta aplicació ha tingut molta fama últimament ja que ha conseguit més de 750 mil descargues en Google Play. Moltes persones han estat atemorides ja que es veia que molts pedòfils entraven en aquesta aplicació per parlar amb menors d'edat (es suposa que aquesta aplicació es per a gent major de 17 anys ). Hi havia gent que deia que era cert que hi hagués pedòfils a Simsimi i gent que no, davant aquest dubte a Paraguay a la Secretaría Nacional de Tecnologíes de la Informació i Telecomunicació van aclarar que no existeix cap perill si et descarregues Simsimi.
Simsimi és una aplicació només per parlar, bàsicament tens una conversa amb un robot al qual tu li fas preguntes i ell respon la resposta més coherent amb el que tu hagis preguntat.

La gent va agafar por d'aquesta aplicació ja que responia coses o amb contigunt sexual o bé et deia que t'estava observant per la càmera frontal.. bàsicament coses que no eren de bon gust.


Fonts: http://www.unosantafe.com.ar/informaciongeneral/Que-es-SimSimi-y-por-que-tiene-tan-mala-fama-20160407-0019.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada