dimarts, 24 de maig del 2016

''Cifra Club'': aplicació d'acords i tablatures


ESTEL GARCIA GARÍN I PAULA LUCEA LIVRAMENTO

''Cifra Club'' és una aplicació en la qual s'hi pot trobar tota mena d'acords i tablatures (una mena de partitura) per a guitarra, disponible per Android i Apple. No només existeix l'aplicació sinó que també s'hi pot accedir a través de la seva pàgina web: https://www.cifraclub.com.

El seu funcionament és molt senzill. Si es vol buscar qualsevol cançó de qualsevol estil, l'únic que s'ha de fer, és escriu-re el títol de la cançó o l'autor i te la cercarà en pocs segons.

Si no se sap la cançó que verdaderament es vol, es pot investigar per la pàgina o App on es troben totes les cançons classificades en: estil, artistes, destacats... Quan s'hagi trobat la cançó, hi ha diverses aplicacions que es poden utilitzar, com: pujar o baixar de to, afinar el nostre instrument, metrònom, imprimir i moltes més opcions.

Tot i que la idea principal de ''Cifra Club'' és proporcionar tota mena d'acords i tablatures per a guitarra, també té altres opcions. S'hi pot trobar tablatures i acords per a teclat, ukelele, entre altres.

Fa poc van actualitzar-la obrint una nova secció d'aprenentatge, en la qual, a través de vídeos explicatius es pot aprendre a tocar qualsevol dels instruments que es proporcionen, entre ells: teclat, bateria, guitarra, veu...

Recomanem a tots aquells músics i no músics, que es sentin motivats per a aprendre a tocar un instrument, a que donin una ullada a ''Cifra Club'', ja que és una aplicació molt útil i eficaç. Sempre que volem aprendre una nova cançó acudim a ella.

Fonts: https://www.cifraclub.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada