dimarts, 31 de maig del 2016

Com enviar missatges de Whatsapp que s'autodestrueixen al estil Snapchat


ARNAU DOMÈNECH I PERE AYATS

L'enviament de missatges que s'autodestrueixen és un dels principals atractius en els últims temps gràcies a l'arribada d'aplicacions com Snapchat. Diverses són les aplicacions que han intentat copiar aquest mètode, com Confide o la xarxa social Facebook, que després de fracassar en l'intent de fer-se amb Snapchat va desenvolupar una sèrie de proves en el seu Messenger. Ara és el torn de WhatsApp, per a la qual també hi ha aplicacions complementàries que permeten aquesta funcionalitat.

Kaboom és una aplicació gratuïta per Android i iOS que permet als usuaris de WhatsApp enviar missatges i imatges que caduquen passat el temps establert per l'emissor.

Des de Computer Hoy expliquen el funcionament d'aquesta aplicació. Amb una interfície que recorda al propi Snapchat, Kaboom permet incorporar un teclat propi a WhatsApp si l'usuari va a fer ús continuat de l'app.

Després de donar permís a l'aplicació per accedir a informació com les imatges emmagatzemades al teu dispositiu, ja és possible usar-la per text i imatges. Després d'això, només cal seleccionar el temps que es mostrarà la teva imatge o text en Whastapp a través d'una icona de rellotge que incorpora Kaboom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada